Služby pro hotely

Nabízíme spolupráci hotelům při přepravě hostů

Hotelům, cestovním kancelářím a další společnostmi vyžadující pravidelnou přepravu nabízíme spolupráci za zvýhodněné ceny. Ceny jsou k jednání a určovány individuálně.

Toto je jedna z našich nejvýznamnějších částí. Mnoho významných hotelů a apartmánů v Praze pravidelně využívá našich přepravních služeb pro své hosty. Pokud vlastníte nebo spravujete hotel nebo apartmány, kontaktujte nás; zcela jistě splníme všechny vaše požadavky.

    Místa setkání s řidičem

    Terminál 1

    Poskytujeme službu „Setkání“ pro všechny přílety na letišti. Řidič zaparkuje své vozidlo a setká se s jmenovkou cestujícího v příletové hale terminálu 1 před Mattoni Barem. Pro usnadnění komunikace prosím zapněte telefon po letu. Pokud máte jakékoli problémy nebo zpoždění s celními orgány nebo zavazadly, zavolejte co nejdříve řidiči.

    matonibar
    visitor
    Terminál 2

    Poskytujeme službu „Setkání“ pro všechny přílety na letišti. Řidič zaparkuje své vozidlo a setká se s jmenovkou cestujícího v příletové hale terminálu 2 před Infocentrem. Pro usnadnění komunikace prosím zapněte telefon po letu. Pokud máte jakékoli problémy nebo zpoždění s celními orgány nebo zavazadly, zavolejte co nejdříve řidiči.